Nov. 29, 2012

Sorry!!!!

Förlåt för sämsta bloggningen som kan finnas!!! Har haft fyllt upp med skolan hästarna och sånt;( men ska försöka skärpa mej, men så säger ja ofta ja vet, men nu menar ja de:))
Denna veckan har ja ridit Aroma lite och även Naldo:)
I tisdags va kassi, Hanna är o bakade till discot som vi ska ha på fredag för 1-4or:) vi bakade snoddas, Silviakaka , drömmar och choklad bollar som nu ligger och fryser i frysen:)
Vi har de lite stressigt till discot och de blir tight att hinna;) men vi ska köpa godiset och dricka m.m idag och sen lite till på fredagen innan;)))

Död;)

Är typ död för har tränat as länge :) har laddat ner en app som e skit bra så imon ska ja och Hanna köra Imon igen:))

Chilling:)

Chillar i soffan och kollar på fulm;)
Jag och Hanna har sprungit innan och de va mörkt och vi gick i skogen och de va sååå lerigt!
Men de va kul och Imon ska ja provrida en häst;)))

Ny helmut:))

Öppethus;)

Ska på öppethus på Bernadotte idag:)
Ska bli kul fö de avgör ju en del om vilket man väljer;)
Valparna e så sööta men lite jobbiga gör dom piper massa på natten o måste matas haha

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3474232/images/2012/pic_50a74f549606ee20d8978ab6.jpg" class="image">

Öppethus;)

Ska på öppethus på Bernadotte idag:)
Ska bli kul fö de avgör ju en del om vilket man väljer;)
Valparna e så sööta men lite jobbiga gör dom piper massa på natten o måste matas haha

valpar<3

igår fick vi 5 stycken små valpar:) sååå söta<3
de blev 4 tjejor och 1 kille och alla e bruna så man ser ingen skillnad;)
de va lite kaos för en valp fastnade och en va typ halv död men mamma fick den att leva haha fr hon fick gö hjärt massage och sånt, scary..!!
 

Nov. 14, 2012

Valpar!!!

Sitter med Alice i hennes "säng" hon ska få en valp typ närsom helst!!!!! Tycker så synd om henne eftersom att de gör ont!!!

plugar

har gjort min no redovisningssaki 2och en halv timme idag och e äntligen färdig!!<3
använder powerpoint och ja tror att de kommer bli grymt:)
 
skoldagen va skit kul idag och ja hanna och kassi hade kul:) fick reda på att ja fick A i ett svenska arbete och A i evolutionen i non:)))) så glad<33
 
har gjort så min iphone 3GS funkar nu så ska ha den i typ 9 månader hahah så ja har både smilisar nu och typ allt som fins på iphone men de sämsta e att ja inte har någon vänd kamra så man kan ta egopix;)

:€)))

Helllu:)
Inget bloggande igår ja vet, hade fullt upp med plugg, hästarna och sånt;)
Missade EMA för att ja inte va hemma!! Buuh😢😢

Movie time:)

Kollar på film me Hanna :) vi chillar och äter varma mackor och godis på mitt rum:))
Imon blir de racing haha ska rida, plugga, duscha och göra i ordning mej till kl fyra Hahah:)

one direction:))

har varit i stan me sötaste hanna:) har köpt en tjocktröja från gina för 300,bild kommer imon när ja har gjort en outfit av de:) ska fira fars dag imon så ska vara lite fin:)))
 
har ni hört one directions nya album!!!!!???? asså shheeet i love it sooo much!!!!<3333
kommer lägga upp lite av låtarna när de kommer bra verisionen på youtube:))))

sannis place<33

är hos sandra oh kollar på xfactor:) hanna och kassi e här oxåå<3
vi har jätte kul och vi planning a disco for tha kid:)
hanna ska sova hos mej oxå och imon drar vi till stan och shoppar och ja ska låsa upp miniphone 3GS, lite bättre än en 3G iallafall.... väntar sååå på min iphone 5!!<3;)
gammal bild:)))

Wohoo:)

Sitter på instagram och käkar frukost:)
Har släppt ut hästarna nu på morronen så gick upp kl 6 men ja tycket typ de e skönt att gå upp tidigt för då kan man sitta och chilla typ 30 min efter the horses och bara blogga och instagramma lite:)) föresten minA instagram heter lowisaridderskar och jeffreycampbells . Har två stycken för skojs skull så dom får ni gärna följa:) så kan jag kanske följa dej tillbaka;)
Provet igår gick nog bra, de kändes väldigt bra iallafall:))
Ja hoppade ju Naldo igår första gången sen förra söndagen o de gick bra:)) först hoppade vi ett litet hinder på 50 bara för att värma och mjuka upp hästarna och sen skulle vi hoppa ett räcke på typ 80 och de två första skutten va stela och man kände att han tvekade mycket men efter de gick de bara bättre och bättre och vi hoppade en bana på 8 hinder på ungefär 90 och de gick lika bra som vanligt:)) så de va skönt👍👍
Idag ville Becca låna Naldo och rida ut ned hennes kompis så ha ska väl dansa dans Matts idag, de e som en tränings sak på Playstation och man får kondis,muskler. + att man förbränner massor av de:))

greys anatomy:))

kollar på greys anatomy och äter morot:)
ska hoppa naldo idag och de kommer vara första gången sen krashen men de kommer gå bra:))))
alice är så tjock nu och hon börjar få mjölk, så de kommer om typ en vecka max:D

Frukost!!:)))

Äter frukost som idag är macka och te;) ska ha so prov nu och är taggad till 253% :) alla säger typ att hans prov dödar en så vi får väl se om de blir något mer inlägg;)))

dippdye:)

flummar runt me hanna:) vi har gjort lila dippdye på mej och pluggat tills so provet som e imon:)
engelskan gick bra, pratade en hel del:))))
de va  kul som vanligt på slöjden killarna sjöng justin biebers as long as you love me och one directions what makes you beatiful hahahah:) xfactor nääästa<3
 

pluggelugg;)

sitter och pluggar, e snart klar, har gjort so, no och engelska och ska bara göra klart matten:) sen blur de att dra ut och rida nadlo i padocken:) han e as pigg nu eftersom att han har fått stå lite;) hahah de e lite kul:))
 

Morning:)

Godmorgon på er:)
Vill bara säga sorry för den sämsta uppdateringen ever, har inte orkat eller velat riktigt men nu ska ja skärpa mej och fortsätta igen:) de kommer bli 2-4 inlägg om dan, oftast ett varje morron och sen kanske två senare på dan. Min mobil dampar lite me blogg.se ja skrev ett jääääätte långt inlägg och sen när ja skulle lägga till bild försvann allt. De hände två gånger, då blev ja lite arg;))
Ska upp och sminka mej nu. Dagens outfit kanske hinner läggas upp:))

Nov. 05, 2012

Fodie:)))

Käkar på mc, tycker de e gott att äta där ibland men om man äter där för ofta så äcklar ja mej för de e så Himla fett och så,..... Hahaha men iallafall har ja kul här , har träffat några nya snygga killar typ:))
Ska åka till min faster Imon kväll och bo där till söndag och kolla på x factor Imon kväll:)) one direction e däääääär och ja fick ju inte biljetter:(((

lowelife

I min blogg kan ni läsa om mej och mitt liv på fritiden och i skolan , med kompisar , djuren och allt annat<3 Jag är en tjej på 15 år. jag har 1 egna hästar, 3 hundar och 2 katter. Följ med mej runt om i sverige på mina tävlingar och allt annat som händer mej!

RSS 2.0